Dolle Pret Modulaire sportvloer

Als trotse sponsor van City Streetball 0546 in de gemeente Twenterand en Wierden promoot Dolle Pret Kinderspeelparadijs het 3X3 Basketball in Nederland. Hiervoor heeft Dolle Pret een speciale modulaire basketbalvloer rechtstreeks uit de Verenigde Staten geïmporteerd. Een 500 M2 groot basketbalveld volgens de officiële maatvoering van de FIBA, de overkoepelende Europese basketbal federatie.

Dat de jeugd niet alleen onbezorgd kan spelen maar ook in aanraking komt met sport en een gezonde levensstijl vinden wij bij Dolle Pret namelijk erg belangrijk. De opkomende 3X3 Basketbalsport buiten op de school pleintjes en in woonwijken zijn een uitstekende manier om overgewicht en de bekende hang jongeren problematiek tegen te gaan. Vandaar ook dat wij er bewust voor hebben gekozen om de 3X3 streetball vorm binnen de basketbalsport te gaan ondersteunen.

Uiteraard kan de modulaire sportvloer ook bij andere sporten worden gebruikt zoals volleybal, handbal, tennis en vele andere bal- en racketsporten. De vloer kan in iedere gewenste maatvoering zowel binnen als buiten worden geplaatst. Belijning kan met speciaal hiervoor ontwikkelde court tape worden aangebracht . Tijdens de ladies night bij Dolle Pret wordt de vloer zelfs als podium gebruikt voor de mega grote mode show. De modulaire vloer is dus voor meerdere doeleinden inzetbaar.
Dankzij de uitgekiende en gepatenteerde Traxion en Flexion technologie bied een Flex Court sportveld een maximum aan verantwoord spelplezier voor zowel veeleisende atleten als recreatieve sporters en spelende kinderen. Daarnaast verhoogd de vloer een professionele uitstaling voor uw toernooi of evenement. Het aanbrengen van uw eigen logo behoord zelfs tot de mogelijkheden bij aankoop van de hiervoor benodigde vloertegels. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Flex Court is in 2013 leverancier geweest voor een aantal van de wedstrijdvelden tijdens de FIBA 3×3 Europese Kampioenschappen in Hongarije. Dus van een tijdelijk pleintje in Almelo tot aan de Europese finales in Budapest, een modulaire vloer verhoogd de veiligheid en uitstaling van ieder evenement.

De Dolle Pret modulaire vloer kan bij ons worden gehuurd voor een aantrekkelijke prijs door gemeenten, stichtingen en verenigingen op ieder niveau. Uiteraard kunnen wij een vloerpakket op maat aanbieden met eventuele Dolle Pret sponsoring. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathieu ten Dam via
06 – 24 66 86 39 of info@dollepret.nl.

Ga direct naar:

Prijzen  |  Onze Regels  |  Openingstijden  |  Contact  |  Route  |  Reserveren